brandul_de_taraInscrierea si utilazarea acestui site este gratuita pentru toate unitatile de turism din Romania.
Inscrie acum oferta ta. 
Termeni si conditii

Cautare rapida

Autentificare

Va recomandam

Statiunea Baile Felix
Statiunea Baile Felix
Hotel Ceres Baile 1 Mai
Hotel Baile 1 Mai
Pensiunea Noblesse Baile Felix
Hotel Baile 1 Mai

CIRCUIT 2012 VIETNAM – LAOS – CAMBODGIA

Adresa Unitate
Ho Chi Minh – Danang; Hue – Hanoi; Hanoi – Luang Prapang; Luang Prapang – Vientiane; Vientiane – Phnom Penh; Phnom Penh – Siem Reap; Siem Reap – Bangkok, Bucuresti, Bucuresti, Romania
Telefon
0213197062
E-mail
Pret
2600.00
Un periplu amplu prin INDOCHINA, un taram plin de mister, aproape necunoscut lumii moderne, cu oameni calzi si primitori, care incepe cu stravechea civilizatie lacustra a Vietnamului, un amestec de culturi care se imbina intre fluvii si rauri, intre jungle si plaje, intre temple vechi si zgarie nori moderni, continua cu exoticul si misteriosul regat laotian care pastreaza romantismul traditiei si se incheie triumfal cu una dintre noile minuni ale lumii moderne, templul Angkor Wat.

Perioada: 10.11 – 28.11. 2012

ZIUA 1 / 10.11.2012: BUCURESTI – ISTANBUL – HO CHI MINH (SAIGON)
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 17:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Turkish Airlines), pentru zborul companiei Turkish Airlines TK 1046 (19:25 / 20:45) la Istanbul si mai departe spre Ho Chi Minh cu zborul TK 68 (00:05 / 16:55), via Bangkok.
ZIUA 2 / 11.11.2012: HO CHI MINH
Sosire la Ho Chi Minh, la ora 16:55. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Pe drumul spre hotel, veti asculta o prezentare a celui mai mare oras vietnamez, cu o vechime de numai 300 de ani, centru cultural, educational, comercial si turistic, cunoscut candva ca “Perla Orientului Indepartat”, aflat la confluenta intre occident si orient. Cina. Cazare la hotelul Windsor Plaza 5* (sau similar).
ZIUA 3 / 12.11.2012: HO CHI MINH
Mic dejun. Tur de o zi al orasului Ho Chi Minh, fost Saigon, capitala economica a Vietnamului. Incepem cu cartierul chinezesc “Cho Lon” si impresionantul sau bazar Binh Tay, Templul Thien Hau, pagoda Giac Lam, cea mai veche din Saigon, pagoda Vinh Nghiêm si marele sau sanctuar, templul Doamnei Chineze, vizita la o fabrica de lac ce a ramas marturie a traditiei vietnameze, vechea cladire a Postei din Saigon, vizitarea buticurilor de pe vestita strada Ton That Thiep. Dupa-amiaza vom descoperi vechile cartiere rezidentiale coloniale unde se afla Primaria, Opera, Catedrala Notre-Dame din sec. al XIX-lea, una dintre cele mai splendide si tipice cladiri de inspiratie arhitecturala franceza, palatul Reunificarii (exterior), un simbol al vechiului Guvern al Saigonului dinainte de anul 1975 care aminteste de trista istorie a Razboiului Ideologic Vietnamez. Timp liber pentru cumparaturi la Ben Thanh Market, piata tipica vietnameza, unde veti gasi bijuterii, matase, piele, statuete din lemn, totul la preturi extrem de atractive. Cina cu muzica, dansuri traditionale si prezentarea obiceiurilor de nunta la vietnamezi. Cazare.
ZIUA 4 / 13.11.2012: HO CHI MINH – BEN TRE – DELTA MEKONGULUI – HO CHI MINH
Mic dejun. Plecare spre Delta Mekongului. Se ajunge la debarcaderul de unde ne vom imbarca pe vasul cu care vom traversa unul dintre principalele brate ale Mekongului si apoi la Ben Tre, locul de unde fluviul se imparte in multiple canale. Imbarcare pentru o plimbare cu barca printre insule pe care se afla culturi tropicale. Delta este o mare sursa de hrana pentru Vietnam (culturi de orez si fructe tropicale precum
Imagini Unitate (1)

Traducere

Romanian Bulgarian Czech English French Hungarian Italian Norwegian Slovenian Spanish

Aboneaza-te la noutati

Vizitatori on-line

Avem 103 Vizitatori Online

Convertor Valutar

Suma:
Din:
In:


Vremea in Romania

Bilete de avion

Parteneri

www.romaniabestturism.ro

SEO