brandul_de_taraInscrierea si utilazarea acestui site este gratuita pentru toate unitatile de turism din Romania.
Inscrie acum oferta ta. 
Termeni si conditii

Cautare rapida

Autentificare

Va recomandam

Statiunea Baile Felix
Statiunea Baile Felix
Hotel Ceres Baile 1 Mai
Hotel Baile 1 Mai
Pensiunea Noblesse Baile Felix
Hotel Baile 1 Mai

Calibra Travel - Cluj Napoca

Adresa Unitate
Croitorilor nr 24, Cluj Napoca, Cluj, Romania
Telefon
0264 417 991
Fax
0264 417 993
E-mail
Pret
Gratuit
Agenţia de turism CALIBRA a fost înfiinţată în anul 1997, cu un capital social de 100.000 ron şi are sediul central în Cluj Napoca. Este o firmă cu capital român integral privat, membră ANAT (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism).
Agenţia de turism Calibra este agent acreditat IATA şi în acest moment implementăm sistemul de management al calităţii ISO 9001.

Agenţia de turism Calibra este primul touroperator român cu sediul în provincie care a organizat un lanţ de curse charter cu plecare din Bucureşti. Totodată este primul touroperator român care a realizat un lanţ de curse charter pe destinaţia Egipt.

Din momentul înfiinţării firmei şi până în prezent, Calibra a deschis mai multe filiale in ţară astfel încât în momentul de faţă există agenţii Calibra în următoarele oraşe: Cluj - Napoca (2 agenţii) iar în Târgu Mureş, Miercurea Ciuc, Bucureşti şi Brăila câte o agenţie.


Agenţia de turism Calibra oferă
- pachete de servicii turistice pentru turişti individuali şi grupuri, circuite culturale, sejururi, vacanţe exotice, vacanţe pentru ski dar şi alte servicii la cererea expresă a clienţilor. Printre destinaţiile de top ale agenţiei Calibra se numără: Egipt, Creta, Mallorca, Antalya, Rodos, Israel, Iordania, Maroc, Austria, Italia, Slovacia, Slovenia, Grecia etc.
- croaziere
- bilete de avion spre orice destinaţie
- închirieri autocare / microbuse
- rezervări la hoteluri în ţară şi străinătate
- conferinţe şi simpozioane
- curse charter
- yachting
- rent-a-car

Dispunem de asemenea de un autocar BOVA clasificat la 4 stele, 42+2 locuri, dotat cu aer condiţionat, scaune din piele şi toate facilităţile, precum şi un microbus Volkswagen LT , 8+1 locuri.

Am dorit să eficientizăm colaborarea cu agenţiile de turism partenere din ţară prin implementarea unui sistem de rezervări, astfel încât în momentul de faţă agenţiile de turism colaboratoare pot efectua rezervări on-line prin intermediul noului sistem de rezervări www.calibraonline-backoffice.ro

De asemenea, oferim turiştilor posibilitatea de a efectua rezervări on-line cu plata cu card pe site-ul nostru www.calibratravel.ro precum şi prin www.calibratravelonline.ro

Prioritatea firmei este satisfacţia clienţilor. În acest sens oferim servicii turistice de calitate la un preţ corect. Calibra reprezintă un brand al calităţii pe piaţa turistică din Romania.
Harta

Traducere

Romanian Bulgarian Czech English French Hungarian Italian Norwegian Slovenian Spanish

Aboneaza-te la noutati

Vizitatori on-line

Avem 290 Vizitatori Online

Convertor Valutar

Suma:
Din:
In:


Vremea in Romania

Bilete de avion

Parteneri

www.romaniabestturism.ro

SEO